lördag 21 februari 2009

Invägning 7

Ja då var vår resa på isodieten slut. Vi kommer som sagt fortsätta att kämpa mot kilon och centimetrar på kroppen men inte hålla oss strikt till en diet.

Så sista invägningen gick som följer:

Hon: 70,7 nedgång på 0,7 kg vilket ger totalt -5,5 kg.
Han: 87,2 en uppgång på 0,5 kg vilket ger totalt -8,9 kg

Hon är toknöjd med resultatet! Hade som mål 71 kg på denna diet och det klarade hon. Det är dock mer mage som ska bort framöver. Bilder är tagna men inte fixade för att lägga upp här så det kommer imorgoni samband med sammanfattningen.

Han blev besviken på uppgången men med tanke på hans fart nedåt under denna diet så tycker hon att han ska vara nöjd. Men förstår ändå hans besvikelse på sista invägningen.

Vi har nu gått isodieten i 46 dagar, vilket ger 6,5 vecka borde ju då med isodietrecepten och tänket ge 6,5 kilo. Då man 'utlovar' 1 kg nedgång i veckan.
Med tanke på det har hon misslyckats och han lyckats med bravur!

Imorgon kommer bilder och en sammanfattning samt hur vi tänker gå vidare!

Tack till er alla som följer bloggen, berätta gärna om egna erfarenheter så vi vet om vi fått samma resultat som er!

fredag 20 februari 2009

Glad

Idag stod hon i garderoben igen och valde bland kläderna.

Kom på att hon förra våren kom över en utförsäljning på byxor som hon köpte några par på men de var så klart för små men hade förhoppning om att en dag komma i dom.

Vet ni vad?
Den dagen är här nu! Ett av paren sitter klockrent nu och det känns mkt bra!

Invägning imorgon, tror inte det hänt något på vågen men det känns iaf på kroppen att det hänt lite. Och mitt mål är ju 71 kg och jag är ju däromkring så hon ska inte klaga!
Visst det ska erkännas att man hade ju velat hamna under målet så man kan gå upp något utan att man ska gråta. Men det är väl då bäst att inse att man inte ska gå upp nu.

Sen är det ju som så här också att hon ser till form och inte vikt. Skulle vågen vissa 80 kg och hon består av rena muskler så är det helt ok att väga 80 istället för 70. Det är fläsket som hänger ut som ska bort. Midjan som börjar göra sig påmind ska fram mer!

torsdag 19 februari 2009

På aftonbladet

Ser idag att man skrev om isodieten under förra veckan på aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4318269.ab

Alltid lika roande att läsa vad som kommenteras. Att man just orkar ens skriva en 'spydig' kommentar om något som man anser vara så ointressant. Då skulle man väl inte ens läsa det och än mindra kommentera det.

Sista veckan!

44:e dagen av isodieten!

När vi först började kändes det som om vi skulle hålla på i en evighet, att hålla sig från chips och godis i 7 veckor, ingen alkohol och ett relativt strängt och monotomt matschema.

Chips - No probs
Godis - Vi har nöjt oss med några bitar mörk choklad vid ca 5 tillfällen
Alkohol - Detta har vi fuskat med i lördags då vi delade på en flaska skumpa + hon en öl och 2 glas vin och han 2 öl.
Matschema - Utsvävningar: Utelunch (GI) en gång, i lördags lunch, fika, middag och hotellfrukost. Några lunch/middagar har vi gått på GI istället för 100% iso.
Tycker att detta är rätt bra ändå för denna tid, men det finns nog dom som klarar av det utan att fuska en endaste gång.

Idag fick hon använda ett nytt hål i bältet, inte helt fel. Så hon ska inte stirra sig blind på vågen! På lördag ska hon försöka få nya bilder, om hon får upp honom på morgonen innan hon ska iväg = )
Måste ju ha före och efter bilder!

Hoppas nu bara att vi fortsätter att hålla detta. Nu har man ju lätt ändå kunna stå emot frestelser som fika och godis pga av att man hållt en 'strikt diet'.
Nu är det upp till karaktären att visa vad det går för när måndagen kommer!

Hur har det gått för alla er andra?

tisdag 17 februari 2009

Summering v 6

Nu har vi gått på isodieten i totalt 41 dagar med idag inräknat.

Och frågan är nu om vi redan sett det som vi slutat eftersom vi är inne på sista veckan. Denna vecka har vi inte matplanerat utan äter av det som finns hemma och tar dagen som den kommer med recept etc.
Detta kanske inte är så smart med tanke på hennes senaste resultat men vi får hoppas att det går vägen!

Till helgen ska vi börja planera hur vi ska gå vidare efter detta, vilken slags GI kost vi ska gå vidare in på.
Kommer nog att fortsätta med denna blogg men det kanske får bli ett namnbyte på den eftersom det inte kommer bli renodlad isodietmat i framtiden.

Hennes träning under 5:e veckan har inte blivit så flitig då hon var krasslig efter magbacillen längre än väntat:
Mån: 95 min Promenad
Tis: 45 min Promenad
Ons: 55 min Promenad
Tors: 45 och 30 min Promenad
Fre: 45 min Promenad, 120 min spinning/styrka
Lör: Turistande med en massa gång
Sön: Vila

Invägning 6

Sorry att vi inte uppdaterat här på ett tag. Det har varit lite mycket på sistone och i lördags direkt efter invägningen åkte vi iväg på en liten resa för att fira alla hjärtans dag.

Hur som helst invägningen i lördags gick som såhär:

Hon: 71,4 en uppgång på 1,0 kg vilket ger totalt -4,8 kg.
Han: 86,7 en nedgång på 1,0 kg vilket ger totalt -9,4 kg!

Hon är besviken på sin uppgång denna vecka men är ändå medveten om att förra veckans invägning blev missvisande i och med magbacillen. Försöker dock inte tänka på det som ett misslyckande men det är svårt.

Han är superduktig och håller verkligen igen och det ger resultat!

I lördags åt vi hamburgare, fikabröd, drack alkohol, en trerätters supersmarrig middag och hotellfrukost på söndagen. Detta ska nu arbetas bort inför slutinvägningen på lördag!
Får se hur det går!
Hon vill verkligen inte gå upp mer!