tisdag 13 januari 2009

Fiskburgare

Fiskburgare
Middag för 1 pers
417 kcal, 37E% Fett, 20E% Kolhydrater, 43E% Protein

100g tonfiskfilé (Vi tog dock torsk istället då vi ej hittade tonfisk)
100g laxfilé
2 krm salt
1 krm peppar
70g majskorn (1 dl)
100g tomat (1 medelstor)
30 gul lök (1/3 st)
lite olivolja eller smör till stekning

Skär fiskfiléerna i bitar och kör sedan med stavmixer/matberedare, Krydda med salt och peppar. Forma två små biffar och stek dem lätt i lite olja eller smör.
Servera med en sallad gjord på majs, tomat och rå lök.

1 kommentar:

  1. Åh vad roligt med en massa recept på isodieten! Jag ska precis ta och börja med den dieten. Ska bli spännande. Hur har ni upplevt den?

    SvaraRadera