Fiskburgare
Middag för 1 pers
417 kcal, 37E% Fett, 20E% Kolhydrater, 43E% Protein
100g tonfiskfilé (Vi tog dock torsk istället då vi ej hittade tonfisk)
100g laxfilé
2 krm salt
1 krm peppar
70g majskorn (1 dl)
100g tomat (1 medelstor)
30 gul lök (1/3 st)
lite olivolja eller smör till stekning
Skär fiskfiléerna i bitar och kör sedan med stavmixer/matberedare, Krydda med salt och peppar. Forma två små biffar och stek dem lätt i lite olja eller smör.
Servera med en sallad gjord på majs, tomat och rå lök.
tisdag 13 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åh vad roligt med en massa recept på isodieten! Jag ska precis ta och börja med den dieten. Ska bli spännande. Hur har ni upplevt den?
SvaraRadera