fredag 20 mars 2009

Upp å ner

Eftersom det inte blir någon invägning imorgon så tjuvvägde hon sig idag och det såg lovande ut. Visst inte ner men jag är iaf tillbaka på min målvikt å det känns bra! Ska nu bara hålla den till nästa veckas invägning.

Ikväll kommer vi dock att blunda för allt vad kalorier innebär. Vi ska på kryssning så det kommer att bli både buffé och öl i för stora mängder. Men visst för att man vill gå ner i vikt å må bra så är det ändå ngt visst med undantag. Och så länge dom kommer spridda och inte för ofta så ska det ju gå att göra även detta med måtta (dvs sällan) utan att allt man lagt ner ska bli förstört.

Tyvärr så höll jag inte det mål jag satt med promenad och träning varje dag, idag så blev det inten morgonpromenad då hon hade för mycket prylar att släpa på till jobbet. Men till lunch är det iaf inbokat ett spinning/styrka pass och har blitt både träningspass och löpband 2 av dagarna denna vecka!

Nästa vecka ska det minsann gå lika bra!

onsdag 18 mars 2009

Nya friska tag

Denna vecka har startat betydlig bättre än förra och nu är det bara att bita ihop och inte falla i fällan igen!

För hennes del blev det ingen invägning i helgen och kommer inte bli på lördag heller då vi är bortresta. Men vi återkommer den 28/3 med resultat för henne.
Han däremot hade gått ner 0,5 kg vid denna ivägning!

Mål denna vecka är att mån-fre ta en morgonpromenad på minst 30 min och ett träningspass. Helgen kommer innebära en del för många kalorier i flytande form men det får gå an, om jag är duktig på motion och mat nu under veckan så ska det gå bra ändå!

Hon har även insett att det redan börjat bli lite för stora portioner så denna vecka har matlådorna på jobbet halverats och det funkar ju hur bra som helst. Men det är så lätt att man stoppar i sig mer än vad som behövs!

Har även använt mig av tipset i bloggen här om att se framför sig hur man INTE vill se ut så är det mycket lättare att stå emot frestelser!