söndag 22 februari 2009

Tonfisksallad

Tonfisksallad
Lunch för 1 pers
515kcal, 35E% Fett, 35E% Kolhydrater, 30E% Protein

150g Tonfisk i vatten (1 burk)
40gr quinoa (1/2dl)
120gr tomat (1 stor)
purjo efter behag
50gr majskorn (3/4dl)
1 msk olivolja
1 msk vinäger
salt och peppar

Koka quinoaan enligt instruktionerna på paketet. hacka tomaten, skiva purjon och blanda med majsen, tonfisken och quinoan. Häll oljan och vinägern ovanpå. Salta och peppra efter behag.

1 kommentar:

  1. Hej jag har idag börjat med iso tänkte höra om du hade kunnat ge mig lite synpunkt på min kost idag. Har inte allt hemma men fick improvisera.
    Frukost enligt recepten du har här nedan, men lunch blev 2dl kikärtor, ett koktägg + 2 kokta ägvitor+ svartpeppar,cayne en skvätt vnäger. Är det lagom balans??. Ska iväg o handla senare idag och följa dina recept:)Kan man byta ut mjölk med laktosfri?? Tacksam för svar.maya.84@live.se

    SvaraRadera