söndag 1 mars 2009

Namnändring!

Då vi nu avslutat ISODIETEN byter vi namn på denna blog så nu heter den Mot ett lägre BMI.

Hoppas detta inte förvirrar er läsare som varit med från början!

Denna blog kommer att fortsätta att rapportera våra veckor med invägningar, matscheman (dock i mindre utsträckning), recept vi använder oss av. Våra fram och motgångar. m.m m.m

Men då vi nu kommer blanda ISO, GI och en massa annat så byter vi alltså även namn på bloggen = )

1 kommentar:

  1. 1 ägg vispades upp med lite salt
    ca 2 msk (eller mer...)olivolja och rapsolja (beroende på vilken smak man föredrar) blandades med ägget
    1 skvätt grädde
    sen kryddade jag med vitlökspulver, basilika och oregano.
    Sist hade jag i fiberhusk, ca 1 1/2 msk som vispades ihop med resten. Jag lät det svälla en stund och sen bredde jag ut det som en rund platta på ett bakplåtspapper. In i ugnen på ca 200 C i ca 15 minuter, jag har varmluftsugn och därför tror jag att resultatet blev krispigare, jag lät den dessutom stå kvar på ca 50 C med torkningseffekten på i ca 10 min.
    Detta blev helt underbart gott!! Sen bredde jag på hemmagjord tomatsås, luftorkad skinka, tomater, lök och en massa parmesan ost innan den åkte in i ugnen igen så att osten smalt och löken blev mjuk. När det var klart dekorerade jag med basilika, ruccola och olivolja och parmesanost.

    SvaraRadera