fredag 23 januari 2009

Dag 16 - FM

Kul att du skrev Tina och berättade om din erfarenhet! Blev lite paff 5,8 kg på 2 veckor! Det är ju hur mycket som helst! Måste kännas bra, men hoppas som sagt att det inte är muskler som försvinner i det.
Berätta gärna mer framöver om hur det går eller tips och trix!

Hennes 2,2 kg känns rätt fjuttigt när man jämför med Tina, men hon ska inte klaga för det känns som en lagom nedgång. Och så är det ju inte heller så många kilon som jag ska ha bort utan det är ju mer omkrets jag hoppas kunna omfördela lite också!

Och på tal om vikt så är det invägning för oss imorgon. Pratade lite igår om hur det känns, hon tycker att det känns som hon är större nu än när hon började men så är ju inte fallet. Så det är väl att kroppen håller på att förändras lite och man inte känner igen fördelningen.

Boken utlovar -1 kg i veckan om man följer den och det gör vi ju så jag hoppas verkligen att man fortsätter gå ner. Tror och hoppas på att det i alla fall går neråt med 0,5 kg! För med all träning så borde ju omvandlas till muskler också! Och muskler väger ju mer... men vi får se vad vågen säger imorgon! Spännande!

Snart dags för mellanmål innan det blir ett träningspass under lunchrasten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar