lördag 10 januari 2009

Invägning 1

Ja i morse var det dags att ställa sig på vågen och se vad 4 dagars isodiet gjort för kroppen.

Och det är ju bara att inse att min sambo hade rätt. Hans teori om att man tömmer magen stämmer för vi har gått ner mer än mina beräkningar.
Vilket är bra för man behöver ju alltid ha motivation!

Hon: 75,1 vilket ger en nedgång på 1,1 kg
Han: 94,2 vilket ger en nedgång på 1,9 kg

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig kickoff på viktminskningen. Jag har planerat att köra Isodieten också. Har en födelsedag som väntar på söndag nästa vecka. Sen på måndag, då bär det av. Ha en fin dag / Joanna

    SvaraRadera
  2. Min sambo och jag skall också köra ett race med isodieten och sedan gå över på GI så som ni. Har beställt boken men den har inte kommit än och vi som tänkte börja imorn måndag. Hoppas den kommer imorn måndag. Skall lägga till er blogg bland favoriterna så jag kan följa hur det går! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Joanna - Önskar dig lycka till med isodieten och hoppas att du kommer tillbaka och berättar hur det går när du väl kört igång!

    Anonym - Alltid surt när man planerat att påbörja något och det inte blir som man tänkt. Hoppas boken kommer imorgon och att ni kan göra igång på tis/ons. Sen vet du väl att man aldrig ska påbörja ngt nytt en måndag så det kanske bara är bra = )
    Lycka till och jag hoppas du kommer tillbaka och berättar hur det går! Eller meddelar mig en bloggadress så vi kan följa er!

    SvaraRadera